КОНЧАР ЛИФТОВИ

Лифтови и Угостителска опрема

За Нас

Нашата традиција датира уште од 1948 година, како една од првите фирми од овој карактер на македонскиот пазар. Изградивме богато портфолио на успешно реализирани проекти достигнувајќи врвен квалитет при проектирање, монтажа и одржување на лифтови. За нас, примарна цел е на нашите клиенти да им понудиме најсовремени делови со врвен квалитет, следејќи ги светските трендови.

Широк асортиман

лифтови за секоја намена

проект и изведба според барањето на клиентите

Квалитет

секој производ е со поединечен атест

посебно сертифициран секој дел од производот

Флексибилност

монтажно-сервисен центар во Вашата близина

кратки рокови на испорака

задоволување на посебните потреби на клиентот


Галерија


Проектирање на лифтови

Проектната документација за лифтови ја извршуваме според барањата на клиентот, во многу кус рок.


Монтажа

Освен проектирањето на лифтовите и квалитетот на самите делови, неизоставен дел е и квалитетната монтажа на лифтот, со цел истиот беспрекорно да ја врши својата функција.

Нашите лифтови ги монтираме во најкраток рок со врвен квалитет.

Доколку сакате да дознаете колку би Ве чинело монтажа или ремонт на лифт во Вашата зграда, контактирајте нè.


Сервис

Како едно од најексплоатираните превозни средства, неопходно е да се достигне високо ниво на безбедност при користење на самиот лифт. Поради тоа, ажурно го следиме секој детаљ при работењето на лифтовите, а нашите сервисни екипи се постојано тука за Вас.

Нашиот монтажно-сервисен центар е гаранција за квалитетно одржување на Вашиот лифт и брзо отстранување на дефект од секаков карактер.Наши Клиенти

Контактирајте нè

КОНЧАР - Лифтови и Угостителска опрема
ДОО - Скопје
ул. Ѓорѓи Димитров Л.Ц. 2/4
1000, Скопје
Р. Македонија


е-пошта: koncar_liftovi@hotmail.com
info@koncar-liftovi.com.mk

тел: 02/2782-188
факс: 02/2782-188
моб: 071 / 248 459
сервисен 24ч. моб: 070 / 270 457